Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1

Telefon: 66964000
Epost: nesodden@eiendomsmegler1.no
Kontaktpersoner: Andrea Solheim, Helene Caroline Berfendal, Kjell Inge Næss Nygaard, Camilla Stavø
Web: > www.em1.no/nesodden

Adresse: Tangenveien 129, 1450 Nesoddtangen

Eiendomsmegler med lokalkunnskap

Skal du handle bolig er Eiendomsmegler 1 på Granholt et godt alternativ. De sitter på stor kompetanse og unik lokalkunnskap. De er rett og slett lommekjent i nabolaget.

– Vi har lang fartstid som meglere på halvøya, og har den nødvendige kompetansen og de verktøyene som må til for å gjennomføre en bolighandel til kundenes tilfredsstillelse. Fornøyde kunder er vår fremste målsetning, og vi har alle forutsetninger for å kunne fortelle boligkjøpere hvor bra det er her ute, understreker Andrea Solheim, daglig leder hos Eiendomsmegler 1 på Nesodden.

For å oppnå en vellykket bolighandel er det viktig å velge riktig eiendomsmegler. Hos Eiendomsmegler 1 møter du meglere med god lokalkunnskap og en genuin interesse for bolig. Noe som er svært vesentlig for kundene.

– I dag er rundt 50 prosent av dem som handler bolig på Nesodden innflyttere fra Oslo. Ofte unge par som har noen år bak seg i urbane områder som etter hvert har blitt etablerte og ønsker seg en litt mer landlig tilværelse. Vi vet akkurat hva de trenger og er i stand til å hjelpe dem på best mulig måte, informerer Solheim.

Eiendomsmegler 1s primærområder som lokal eiendomsmegler på Nesodden er: Nesoddtangen, Skoklefall, Flaskebekk, Alværn, Bjørnemyr, Fjellstrand, Svestad, Spro, Fagerstrand, Hallangen, Oksval, Ursvik, Hellvik, Fjordvangen, Torvet, Jaer, Blylaget, Bomannsvik, Dal, Slottet, Nordre Frogn, Berger og Varden.

– Hos oss står kundene i høysetet og vi er alltid beredt til å ta oss av dem. Vi jobber hardt for å være den anbefalte megleren, og det skal vi være ved å skape begeistring, være offensive, skape lagånd og tillit, avslutter Solheim.