Bodysmart

Bodysmart.no

Kontaktinformasjon

Telefon: 92 22 01 31
Epost: steinar(alfakrøll)bodysmart.no
Kontaktperson: Steinar Flåtteng
Web: > www.bodysmart.no
Web: > www.dentist-tourism-croatia.nono

Tannpleie og feriekos i Kroatia

Nesoddingen Steinar Flåtteng og firmaet Bodysmart.no, har sett seg som en oppgave å lose nordmenn til rimelig tannlegebehandling i Kroatia, gjerne i kombinasjon med et hyggelig ferieopphold i idylliske omgivelser.

– Vi skaffet oss en feriebolig i Mimice i Kroatia i 2003 av medisinske årsaker. Det har nærmest blitt et eventyr. De lokale har tatt oss imot med åpne armer og vi har blitt nærmest en del av en storfamilie der nede, forteller Flåtteng.

Det ga den tidligere nordsjødykkeren lyst til å gi noe tilbake. En av naboene hans var tannlege, og dermed begynte ballen å rulle. Flåtteng startet med å tilby venner og kjente mulighet for tannbehandling til en pris som ligger 50-70 prosent under det du må betale i Norge. Samtidig kan det kombineres med en ferie og mulighet til å dyppe kroppen i et temperert Adriaterhav, nyte sola og ikke minst glede seg over det hyggelige prisnivået på mat og drikke. Nå er virksomheten utvidet, og han har kontakt med tannlegesentre flere steder i Kroatia, også i hovedstaden Zagreb, som tilbyr behandling med det mest moderne utstyret og materialene som er å oppdrive.

– Dette er høyt kvalifiserte mennesker som på ingen måte står noe tilbake for de tannlegene vi har her hjemme. De kurses kontinuerlig, og er fagfolk som holder høy standard. Jeg må også få understreke at jeg ikke er noe fordyrende mellomledd som henter inne store summer på dette.

Går du via Bodysmart.no får du samme pris som om du skulle gå direkte, men Flåtteng kan i tillegg gi informasjon om markedet, tannlegesentre og hvor man kan leie feriebolig, bil, båt og andre ting som er relevant for dem som besøker landet. Han har også fått mange gode kontakter i lokalmiljøet, noe som igjen har ført til at han har fått en unik mulighet til å gjennomføre tannlegeprosjektet sitt uten å støte på for mange skjær i sjøen.

– Jeg vet at mange i Norge har behov for tannlegetjenester uten at det koster skjorta. Skoletannlegene har ødelagt mange tanngarder ved å bore i stykker tannsubstansen. Jeg merket det også da jeg dykket. Luftlommer under plombene fikk dem til å sprute da de ble utsatt for trykk. Jeg har selvsagt også benyttet meg av disse tjenestene i Omis, byen som går under navnet ”tannlegebyen”, og jeg har bare positive opplevelser med å benytte tannlegen her nede. De holder absolutt mål, understreker Steinar Flåtteng.

Title

Sub Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ultrices, nisl ac lobortis ultrices, enim dolor malesuada risus, id lacinia sapien metus scelerisque mauris. Aliquam elementum a libero nec euismod. Nunc ut sapien et augue faucibus aliquam.