Gardermoen BB

Gardermoen Hotell Bed & Breakfast

Kontaktinformasjon

Telefon: 63 93 00 50
Epost: hotel@gardermoenbb.no
Kontaktperson:
Web: gardermoenbb.no

Gardermoen Bed & Breakfast

Gardermoen Hotell Bed & Breakfast

- et naturlig stopp på veien

Tidlig flyavgang eller sen ankomst, Gardermoen Hotell Bed & Breakfast kan gjøre livet ditt langt mer komfortabelt til en rimelig pris.

Du kjenner deg sikkert igjen. Opp av sengen på et tidspunkt du fra tidligere bare kjenner av omtale for å nå morgenflyet. Ute på veien står bilene som sild i tønne, forsinkelser hele veien. Når du endelig når fram til flyet svett og sliten, er du langt fra godt forberedt for en ny dag. Eller kanskje du kommer hjem med forsinket med siste fly og all korresponderende kollektivtransport er innstilt for natten.

Da kan det være like greit å spandere en overnatting på Gardermoem BB. Et hjemmkoselig alternativ sju minutters kjøring fra hovedterminalen på Oslo lufthavn, Gardermoen.

Der har du muligheten til å gjøre hverdagen litt enklere. Du kan overnatte i en komfortabel seng. Gratis kaffe står klar til alle døgnets tider og du kan spise frokost fra 3-tiden på morgenen. Siste nytt kan du få med deg ved å benytte hotellets wifi. Eller du kan sette deg ned med en gratis avis. Kommer du med bil kan du ha den stående parkert så lenge du er bortreist og bli transportert fra dør til dør med hotellets egne biler som går skytteltrafikk til avgangs- og ankomsthall til alle døgnets tider.

Prisene ligger på et nivå som bare er hyggelig. Fra 595 kr for et enkeltrom og dobbeltrom fra 695 kr med frokost, og rommene e utstyrt med flatskjerm, skrivebord og telefon. Du finner ikke noe rimeligere alternativ med samme beliggenhet. Hotellet har også familierom og babyseng for dem som har behov for det. Vil du kombinere oppholdet med et møte, finnes det egne møterom.