Precis Grafisk

Kontaktinformasjon:

Telefon: 982 42 530
Epost: petter (alfakrøll) precis.no
Kontaktperson: Petter Carlstad
Webadresse: www.precis.no

Hva gjør vi

Ønsker du å få levert grafiske tjenester, reklame produkter og profilering på en trygg og effektiv måte, og samtidig oppnå gunstige priser, er Precis Grafisk AS kontakten for deg.

Solide medarbeidere med 25 års erfaring i bransjen vil sørge for at du får produsert trykksaker, reklame- og profileringsmateriell av topp kvalitet. Materiell som gjør deg synlig i jungelen av visuelle produkter.

Gjennom våre solide samarbeidspartnere leverer vi også kontor- og datarekvisita til hyggelige priser.

For oss er ikke noe oppdrag for lite eller for stort, og vi leverer alt med samme yrkesstolthet. Samtidig liker vi å gi våre kunder «det lille ekstra».

Velger du oss som leverandør, vil vi sørge for et tett og nært samarbeid, god service og raske tilbakemeldinger. Vi er også opptatt av å alltid finne de mest optimale løsningene. Spekteret av produkter og tjenester er stort, og vi kan vise til en lang rekke spennende løsninger vi har utarbeidet for våre kunder og samarbeidspartnere.

En del av det vi kan tilby finner du under fanen «produkter», og vi håper du tar kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller et godt tilbud dersom det er oppgaver du ønsker å løse