Vanning.no

Vanning.no

Telefon: 64 93 60 60
Epost: post(alfakrøll)vanning.no
Kontaktpersoner: Roar Bjerke, Øyvind Bølerengen
Web: > www.vanning.no
Informasjon om firmaet

Vanning.no er et firma som har spesialisert seg på å levere vanningsutstyr til private hager, torvtak, næringseiendommer, takterrasser, ridebaner, veianlegg, park og idrettsanlegg. Vi har lager, kontor og verksted i Frogn kommune. Vi leverer kun utstyr av høyeste kvalitet fra verdens ledende produsenter av vanningsutstyr.

Service, drift, installasjon og vedlikehold

Vi utfører prosjektering, montering, drift og vedlikehold av våre kunders vannings -og hageanlegg. Utstyr for egenmontering leveres til hele landet. Ta kontakt med oss for en uforpliktene prat.

Nettbutikk

I vår nettbutikk vil du finne vår automatiske robot gressklipper og vanningsanlegg, samt et utvalg ferdige pakker med dryppvanning beregnet for egenmontering. Finner du ikke noe som passer eller har spørsmål er det bare å ta kontakt for en prat om vanning.

Besøke oss?

Du kan også hente varene dine hos oss i Nordre Frogn. Det er da viktig at du ringer på forhånd for å være sikre på at vi er til stede.

Måter å handle på

Du kan også bestille produktene enten pr. telefon, eller direkte her i nettbutikken. Varene blir normalt sendt i løpet av 1-3 dager med Posten eller Tollpost. Vi sender over hele landet og har lave fraktkostnader. Ønsker du en annen leveringsmetode, eller du vil hente produktene selv, kryss av for dette i nettbutikken under ønsket leveringsmetode.

Vi leverer også annet vanningsutstyr enn det du finner her i nettbutikken, til både private og bedrifter.
Ønsker du mer informasjon om oss eller trenger hjelp med vanning og vanningssystemer, kontakt oss på mail eller telefon. Vi leverer også alt av dryppvanning, spredervanning, slanger og automatikk.