30 år med trial på Nesodden

Søndag markerte Nesodden Trialklubb at det er 30 år siden de startet opp virksomheten på Nesodden. Markeringen ble arrangert i klubbens arena på Alværn.

– Det har vært litt stille rundt oss en periode, men nå vil vi benytte anledningen til å dra i gang for fullt igjen, sier leder av klubben, Kenneth Hunskår, og legger til:

– Nå kan vi tilby faste klubbdager på onsdager og søndager, og har også mulighet til å leie ut sykler. Det er bare å kontakte oss så stiller vi opp og bidrar med kunnskap og kompetanse.

Trial har vært en populær aktivitet på Nesodden gjennom de flere tiår, og klubben har fostret flere kjørere på topp nivå både i EM og VM. En av dem som har vært med siden starten er Anders Dammyr, som i tillegg til å være aktiv har hatt mange verv i klubben og også hatt barn som har vært en del av miljøet.

– Det er rart å se tilbake. Vi startet jo opp før klubben ble etablert med noe som het Team Birre Bever. Siden utviklet det seg, og vi fikk bygd opp dette anlegget her på Alværn som vi har hatt stor glede av.

Nå drar vi i gang for fullt igjen, og har fått oss en ny facebook-side. Der vil jeg anbefale alle å gå inn for å se hva som skjer. Vi har mange nye ting på gang og siden vår vil være oppdatert hele tiden, informerer Dammyr.

Til stede ved markeringen var også varaordfører Erik Adland, som hadde med seg både blomster og godord.

– Jeg kjører selv motorsykkel, og vet at trial er en sport som skjerper både balanse, koordinasjon og som er et alternativ for motorinteresserte i alle aldre. Nesodden Trialklubb har gjort en flott innsats opp gjennom årene, og det håper jeg de vil fortsette med, avslutter Adland.

Bilde: Varaordfører Erik Adland overrekker blomster fra Nesodden kommune til klubbleder Kenneth Hunskår. Foto: Trond Folckersahm

Se flere bilder på Nesoddguidens facebookside.