Spar-Esset luksuscatering

Nyt sommeren i fulle drag

Skal du invitere til hyggelig lag i sommer, stort eller lite, stiller Spar-Esset på Dal gjerne opp for deg.
Det ramler og skramler i gryter og panner hos det lille cateringselskapet i Nordre Frogn. Konfirmasjonssesongen er i ferd med å avsluttes, nå er det tid for sommerens festligheter. Enten det er sommerparty, jubileer, bryllup, minnestund eller andre anledninger, har Spar-Esset løsningen.
I løpet av de nærmere 20 årene de har drevet med catering har de blitt en institusjon i lokalmiljøet. God mat og rause porsjoner er et av deres varemerker. Det er for øvrig ikke bare lokalt de leverer. Jungeltelegrafen går og kunder fra Oslo, Follo og Østfold tar gjerne kontakt med Frogn-bedriften når noe skal arrangeres. Ikke bare privatpersoner, også det offentlige står på kundelistene.
– Vi kan levere komplette løsninger der alt kundene trenger å stille med er lokaler. Det kan like gjerne være utendørs som innendørs. Vi pynter, leverer servise, bestikk, blomster, mat, kaker, kokker, servitører. Ja, absolutt alt, lover daglig leder Leif Erik Sivertsen.
Det finnes utallige muligheter for meny til sommerfesten. Helgrillet gris eller lam står høyt på ønskelisten hos mange. Her stiller leverandøren med egen kokk, og dyret, som er steamet på forhånd, er ferdig i løpet av et par timer over kullet.
Sjømatbuffet med fisk og skalldyr i alle varianter er også et populært alternativ. Det samme gjelder tapasbuffeten med et rikholdig utvalg av retter og salater, oliven og alt som hører med.
– Jeg må også få nevne sommerbordet med spekeskinke og rømmegrøt. Et tradisjonelt alternativ her til lands, alltid like populært, smiler sjefen.
Kaker hører selvsagt med. Spar-Essets bryllupskake i flere etasjer har blitt en slager. Og kaker pyntet med eget motiv er også en del av menyen.
– Det er bare å ta kontakt med oss og legge fram dine ønsker. Vi gjør alt for å tilfredsstille dem, lover Sivertsen.

Bildetekster
1. Erik, Kate og Leif Erik Sivertsen gjør alt for å tilfredsstille sine mange kunder.
2. Justin Bieber er en opoulær kar, også som kakepynt.
3. En liten søtsak smaker alltid godt etter maten.
4. Sommeren er grilltid. Helgrillet gris er en av spesialitetene.
5. Tapas i lange baner.