Strandrydding på Steilene

Søndag arrangerer nok en gang Marinreparatørene og Nesodden ornitologiske forening strandryddedag på Steilene i påvente av at trekkfuglene er på vei hjem.

Bli med Marinreparatørene og Norsk Ornitologisk Forening Nesodden på strandrydding på Steilene søndag 15. mars. Vi rydder for plast og annet skrot som kan være farlig for de hekkende fuglene i fuglereservatet på Knerten, på Storsteila og Fyrsteila.

Etter endt rydding unner vi oss en hyggestund med grilling ved kommunens hus på Perssteila – der vi spanderer pølser (også vegetar) og drikke.

Ta gjerne med noe varmt på termos, og egen kopp! (Vi prøver å unngå engangskrus). Du får utdelt sekker/poser og hansker (til låns) fra Hold Norge Rent.

Frammøte 11:00 på Alværn brygge der Nesodden kommunes båt Undine venter for å frakte oss ut til øyene. Vi regner med å slutte av ca 15:00, men det kan være mulighet for å bli satt i land tidligere ved behov.

Vi må begrense antall deltagere, og må sette en grense på maks 50, for ikke å forstyrre fugl som allerede har kommet til øyene.

Vi ber deg derfor «avmelde» deg, om du melder deg på men allikevel ikke kan komme. Husdyr kan dessverre ikke være med.