Adventstidens vakreste eventyr

Lørdag og søndag 5. og 6. desember er det igjen klart for Nesodden ballettskoles store juleforestilling. Denne gangen er det «Peter Pan» som står på programmet i Skoklefaldsalen på Steinerskolen.

Siden 1990 har Nesodden ballettskole, med Mona Svenneby i spissen, gledet publikum med en årlig eventyrforestilling i førjulstiden. År etter år har de levert overbevisende forestillinger fylt med de vakreste kostymer, grasiøs og elegant dans med raffinert koreografi, spennende og sammensatt musikk og med en scenografisk og teknisk gjennomføring som slett ikke står tilbake for en profesjonell scene. Langt over det man kan forvente av et amatørensemble, og det er bare å legge til at nivået har økt fra år til år. Derfor er det grunn til å ha forventninger til årets forestilling.

Selvsagt må danserne framheves. Gjennom hele semesteret har de terpet og trent på trinn og kombinasjoner for virkelig å kunne vise publikum hva de har lært gjennom timene på ballettskolen. Og de går sikkert til oppgaven med vilje og lyst som de pleier. Det er bare å glede seg til at de nærmere 300 danserne i alle aldre fra småtassene og opp til de med noen år på baken inntar scenen i Skoklefaldsalen med både sjarme og eleganse.

Historien om Peter Pan bør være velkjent, og i Nesodden ballettskoles oppsetning vil musikk fra de fleste sjangre og dans innenfor alt fra klassisk ballett til hip hop koreografert av Nesodden ballettskoles dyktige stab fylle scenen. Det blir garantert en opplevelse vel verdt å få med seg i førjulstiden.

Forestillinger lørdag 5. desember, kl. 14.15 og 17.30 og søndag 6. desember, kl. 13.15 og 16.30.

Foto: Grandefoto Design: Dorthe Torgersen.