Åpner utsalg på Fagerstrand

Etter å ha konsentrert seg om netthandel siden 2005 har Sommerbutikken.no besluttet å åpne et utsalg på Fagerstrand. 28. november kl. 11 slår de opp dørene.

I løpet av de ti årene Sommebutikken.no har vært i drift har bedriften utviklet seg og vokst fra år til år. I dag er det en omfattende og mangfoldig virksomhet med en omsetning på rundt 18 millioner kroner.
Netthandel har vært grunnpilaren i virksomheten så langt. Nå tar de skrittet fullt ut og åpner utsalg ved Spar-butikken på Fagerstrand.

– Det er de yngre kreften i bedriften som mener at det er på tide å åpne et utsalg for å utvikle virksomheten ytterligere. Dessuten er det mange som har ytret ønske om å få se på varene. Derfor vil vi ha utstilling og lager her, og flytter også kontoret vårt hit, forteller Stein Bang-Ellingsen, gründer av Sommerbutikken.no.

Den daglige driften av utsalget er det Lars Bang-Ellingsen som vil stå for. Han har allerede lang erfaring fra familiebedriften, og mener at det er et stort potensial for videre utvikling.

– Vi har stor tro på dette konseptet og er overbevist om at det blir et løft for bedriften og en berikelse for lokalmiljøet, mener Lars.

Varesortimentet til Sommerbutikken.no er svært omfattende. En komplett oversikt finnes på nettsiden deres. I butikken vil de i første rekke sørge for å ha sesongvarene utstilt.

– Nå på vinterstid er sparkstøttinger, pulker og ikke minst strøsandkasser er aktuelle produkter. Postkasser selger vi mye av, og lekeapparater og globuser. Til sommeren blir et stort utvalg av produkter til utendørsbruk – hagemøbler, blomsterkasser, fritidsutstyr, sparkesykler og hundeutstyr.

Utenfor butikken har de allerede en utstilling av redskapsboder, småhytter og oppbevaringstelt.

– Her har vi et godt utvalg av kvalitetsprodukter til hyggelige priser. Hos oss vil du alltid få god personlig service – du kan alltid ringe oss hvis du har spørsmål til produkter eller ønsker å bestille på tlf. Vårt mål er å levere varer av høy kvalitet som varer lenge. Normalt har vi også svært raske leveringer på de fleste produkter – ved leveringstid vil vi etter beste evne si ifra om dette. Jeg kan bare anbefale alle interesserte å ta en titt på vårt store vareutvalg og ta kontakt med oss eller besøke butikken på Fagerstrand, anbefaler Stein Bang-Ellingsen.

Ta også en titt på > www.sommerbutikken.no

Se flere bilder nedenfor.

Image

Sparkstøttinger og kicksparker er populære på vinteren, forteller Lars Bang Ellingsen.

Image

Globusutvalget er stort, forteller Lars Bang-Ellingsen

Image

Hva med en bålpanne å kose seg rundt?

Image

Kvalitetshytter og oppbevaringstelt finnes i utstillingen på Fagerstrand