Ballettsesongen starter mandag

Mandag 1. februar starter Nesodden ballettskole opp nye kurs for danseglade på Nesodden.

De dyktige instruktørene og koreografene tilknyttet Nesodden ballettskole har på ingen måte ligget på latsiden i pausen siden avslutningen av forrige sesong og visningen av kronen på verket, den flotte «Peter Pan» forestillingen i Skoklefaldsalen. Pausen har blitt brukt til å finslipe dansepedagogikken og skape nye og spennende innfallsvinkler til danseverdenen for både tidligere og nye elever fra fire år og oppover.

– Vi ser fram til å komme i gang igjen med nye kurs. De fleste vil foregå i Samfunnshuset på Tangen, men vi vil også ha noen klasser i Fjellstrand Grendehus, forteller ballettskolens leder, Mona Svenneby.

For dem som har lyst til å bli med mangler det ikke på muligheter. De fleste sjangre er med i kursplanen. Klassisk, jazz, showjazz, musikal, moderne, hiphop og tåspiss er noe av utvalget.

Vårsesongen avsluttes selvsagt med at danserne får lov til å vise seg fram for publikum. Barn 4-6 avslutter med en visning for familie og venner, mens de større elevene viser en times vårforestilling med temaer fra «Alice i Eventyrland». Forestillingsdatoene er tirsdag 24. og onsdag 25.mai på Samfunnshusets scene eller i Skoklefaldsalen på Steinerskolen.

De som vil melde seg på kan gjøre det via skjema på www.nesoddenballettskole.com, ringe eller sende sms til 91147826, eller sende en epost til nesoddenballettskole@gmail.com.

Bilde fra «Peter Pan» 2015. Foto: Trond Folckersahm