Ballettskolen imponerte igjen

I sitt 25 år la Nesodden ballettskole ytterligere noen alen til sin vekst. ”Peter Pan” var rett og slett en fantastisk forestilling fra ende til annen. Kvaliteten var på topp, og alle gjorde sitt til at det ble en suksessforestilling.

Det er bare å gi seg over. Nesodden ballettskole fikk det til nok en gang. Etter å ha levert eventyrlige forestillinger år etter år, maktet de å løfte kvaliteten enda et hakk i år. Alt satt som et skudd. Bra låtvalg, elegant og betagende dans, utsøkt vokal, kostymer, eminent lyd og lys. Alt var utsøkt og holdt en særdeles høy klasse. De to timene forestillingen varte, forsvant som en røyk, og det var vel investert tidsbruk. Dette var to timer til ren glede og forlystelse. Noe publikum visste å sette pris på. Trampeklapp og stående ovasjoner var belønningen som ble tildelt et svært velorganisert ensemble.

Det er egentlig vanskelig å forestille seg hvilket arbeid som ligger bak det å få en skokk med barn, og noen litt voksne, til å dra i samme retning. Det har pedagogene, med Mona Svenneby i spissen, klart til de grader. Fra start til slutt gikk alt på skinner, og publikum fikk innblikk i den fantastiske eventyrverdenen som omgir ”Peter Pan”. Rammen rundt var på plass, og inne i denne rammen hadde koreografene fått boltre seg med innslag som spente over et bredt felt fra klassisk til hiphop med innslag av både linedance og mavedans. Musikken var plukket ut med nennsomt øre og spente over flere stilarter. De minste danserne sjarmerte salen i senk, mens de litt større viste at øvelse gjør mester. Det var kvalitet i alle ledd.

De som ikke var tilstede på en av lørdagens forestillinger bør vurdere å legge om søndagsprogrammet. Da er det ytterligere to glitrende forestillinger på programmet.

Foto: Trond Folckersahm

Det legges ut flere bilder fra forestillingen senere.