Ballettskolen innfridde igjen

En fullsatt Skoklefaldsal responderte med trampeklapp, bravorop og stående ovasjoner da Nesodden ballettskole hadde première på Vårforestillingen «Piken med svovelstikkene», lørdag.

Det var ikke et dødpunkt i den fargesprakende forestillingen de danseglade ballettskoleelevene, dansepedagogene og alle de andre involverte presenterte for publikum lørdag. I en årrekke har Nesodden ballettskole levert forestillinger av høy kvalitet, den ene bedre enn den andre. Glitrende forestillinger på løpende bånd, og hver gang et lite hakk bedre enn den forrige. Litt bedre koreografert, litt bedre flyt og enda bedre musikkvalg toppet med spenstige kostymer og spennende scenografi.

I så måte var ikke årets Vårforestilling noe unntak. Historien om «Piken med svovelstikkene» er kjent materiale for de fleste, men å framføre den vemodige og tankevekkende forestillingen med troverdighet når man samtidig skal presentere den gjennom et bredt utvalg av dansesjangre og til svært variert musikk, forteller om et grundig og gjennomtenkt forarbeid og en visjon om å levere på høyt nivå i alle ledd.

Publikum fikk virkelig se bredden i dans i Skoklefaldsalen denne ettermiddagen, fra klassisk til streetdance, spennende koreografert og med høyt tempo. Det ble levert av alle fra de minste fireåringene, som sjarmerte publikum i senk, og til de litt større, som viste at sesongens trening har gitt dansekunnskap det står respekt av uansett sjanger. Ikke minst takket være en gjeng dyktige pedagoger, Mona, Sirin, Diska, Stina og Enya, som har bidratt til at elevene har nådd det nivået de er på i dag. Når dette kombineres med flotte kostymer, delikat lyssetting og særdeles god lyd blir det en opplevelse vel verdt å få med seg.

Det er bare å slå fast at eksamen er bestått nok en gang, og for dem som ikke har fått med seg forestillingen ennå, er det en ny mulighet i dag, søndag 13. mai kl. 16.00.

BILDE: Nesodden ballettskole leverte en flott forestilling i Skoklefaldsalen lørdag. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra forestillingen.
https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2118508981749118/2118507841749232/?type=3&theater