Bil og motor på Tangen senter

Av Trond Folckersahm

Har du sansen for bil og motor bør du besøke Tangen senter førstkommende lørdag. Da står en ny utgave av Motordagen på programmet.

– Vi gjentar suksessen fra i vår, og arrangerer Motordag nok en gang. Vi fyller torvet foran senteret med biler og aktiviteter, forteller senterleder Jorunn Røed.

Tilbakemeldingene fra både deltakere og publikum var så positive etter forrige arrangement at det tok ikke lang tid før en ny dato var booket.

– Faktisk resulterte dagen i konkret bilhandel. Bare det er nok til å satse igjen, mener senterlederen.

Foruten en rekke bilforhandlere vil Hydra MC Nesodden være på plass for å fortelle om sine aktiviteter. Det samme vil Follo brannvesen, som stiller med brannbil.

– Brannbilbesøket var utrolig populært. Faktisk kom det mennesker helt fra Oslo bare for å få prøvesitte en brannbil. Da er interessen på topp, smiler Røed.

De som har behov for det kan også reise fra senteret med skinnende blank frontrute.

– To jenter vil stå klare med nødvendig utstyr for å ta seg av den saken for alle dem som ønsker det, informerer senterlederen.

De yngste får også sitt. Det blir gratis is til barna så langt lageret rekker.

Tilstede på Tangen senter i tillegg til Hydra MC Nesodden og Follo brannvesen er : Birger N. Haug, Bilbutikk 1 Follo, Andresen bil, Aero bil, Møller bil Follo og Tesla.

Motordag Tangen senter, lørdag 17. september kl. 11-16

Bilde: Brannvesenet kom med brannbil på forrige Motordag. Et svært populært tiltak. De kommer i år også. Foto: Trond Folckersahm