Bli festfin hos Alexander frisør

Trenger du å fikse litt på fasaden før festsesongen starter for fullt, er Alexander frisør på Flaskebekk senter stedet du bør avlegge et besøk.

Desember er måneden for de store festligheter. Julebord, familiesammenkomster, nyttårsfeiring og andre begivenheter står i kø. Da kan kanskje et besøk til frisøren være på sin plass.
– Tradisjonelt sett er desember en måned da mange ønsker å pynte seg litt ekstra. Sammen med 17. mai er nok det den perioden vi merker størst pågang, forteller Trude Samuelsen, som driver Alexander frisør på Flaskebekk senter.

Hun overtok salongen for drøyt tre år siden, og i oktober i fjor bygde hun om og utvidet lokalene. I dag står sju frisører og én negledesigner klare til å gi deg den behandlingen du ønsker.

– Vi kan hjelpe deg på en rekke områder. Selvsagt med klipp og frisering, men også med øyevippe-extentions, negledesign og make-up. Områder som Fride her hos oss er ekspert på. Vi har også med oss Lisbeth, som i tillegg til å være frisør, jobber med micro blading, tatovering av øyebryn for dem som mangler disse.

Voksing er også en av oppgavene Alexander frisør utfører. Gjerne av hele kroppen.

– Det er bare å fortelle oss hva man ønsker så finner vi alltid en løsning på det, informerer Trude.

Tidligere ble årets frisyretrender lansert årlig av de store, internasjonale aktørene i bransjen. I dag ser alt litt annerledes ut. Nå er det meste lov, og de individuelle ønskene mange, men mange vil ha langt hår.

– Dessuten ser vi at fargebildet er i ferd med å endre seg. Fra de kalde gråtonene, som har dominert en stund, er det nå kobber som kommer for fullt. Det er noe vi ikke har sett på lenge. Der kan jeg forøvrig nevne at vi har miljøvennlige hårfarger uten ammoniakk og med helt naturlige ingredienser, sier Trude.

For gutta er det 50-tallet som er på vei tilbake. Glatte sleiker med markert skill. Skjegg er også i vinden, men ikke viltvoksende. Ansiktshåret trenger også trimming og stell.

Alexander frisør kan også tilby mye forskjellig som kan pakkes inn og legges under juletreet.

– Gavekort til klipp er jo en super gave. Neglbehandling, stylingverktøy og produkter til hår og hud er også et alternativ. Der har vi flere forskjellige gavepakker tilgjengelig. Det er også mulig å gi bort behandlinger. De finnes i en rekke prisklasser, forteller frisøren.

– Har du for øvrig noen gode tips til hvordan man skal holde seg pen på håret gjennom hele festmåneden?

– Har du en god klipp i bunnen og benytter gode produkter, er det alfa og omega. Supplerer du med litt styling og bruk av varmeverktøy bør du klare deg gjennom hele julesesongen, mener Trude Samuelsen.

Bilde: Trude Samuelsen i Alexander frisør på Flaskebekk senter kan hjelpe deg med både, hud, hår, negler og kroppspleie i hele desember. Foto: Trond Folckersahm