Bli mer synlig med Precis Grafisk AS

Av Trond Folckersahm

Gjennom en årrekke har Precis Grafisk AS levert trykksaker og profileringsmateriell til en rekke fornøyde kunder i Follo, Akershus, Østfold, Oslo og ellers i landet. Det er slett ikke umulig at de også kan bidra til å dekke dine behov.

– Vi leverer alt av trykksaker, reklameelementer og profileringsartikler raskt og effektivt og til svært konkurransedyktige priser.

Kundemassen vår består av flere større merkevarebedrifter i Oslo, Akershus, Follo og Østfold og ellers rundt om i landet. Men vi har like stort søkelys på mindre og mellomstore bedrifter, klubber, lag og foreninger, forteller daglig leder i Precis Grafisk AS, Petter Carlstad.

Precis Grafisk AS bidrar også til utarbeidelse og design av logoer, brosjyrer, plakater, flyers og lignende, men produserer og leverer også trykksaker og reklamemateriell der kunden selv lager materiellet ferdig.

Kunsten å gjøre seg synlig i en stadig mer konkurranseorientert marked er viktigere enn noen gang.

Vi overøses med budskap fra plakater, tv, magasiner, aviser, internett, sosiale medier og andre kilder. Skal din bedrift, klubb eller forening vinne kampen om kundenes, medlemmene og lokalbefolkningen, er det viktig å fange interessen. Riktige profileringsprodukter og trykksaker med høy standard og rett budskap hører med i denne sammenhengen. Det er nødvendig å markere seg på best mulig måte gjennom en visuell markedsføring som både er selgende, vekker tillit og har et fornuftig budskap.

– Det er her vi i Precis Grafisk AS kommer inn i bildet. Gjennom flere år har vi levert profileringsprodukter til en rekke større og mindre norske bedrifter. Trykksaker av høy kvalitet i både mindre og større opplag er noe vi er spesielt kjent for. Men ellers kan vi levere alt av profileringsutstyr. Her kan jeg nevne i fleng: Profileringsklær og tekstiler med logo/tekst, presentasjons- og medlemstrykksaker, medlemsblader, magasiner og bøker, selvklebende merker, bannere i alle størrelser på PVC og polyester, penner, pins, ballonger, buttons, reflekser, usb-minne, alt av giveaways, flagg og vimpler, beachflag, roll-ups, dekor og alt av messemateriell og markedsmateriell, oppsummerer innehaveren, og legger til:

– Ønsker du å få levert grafiske tjenester og produkter på en trygg og effektiv måte, og samtidig få en gunstig pris, er Precis Grafisk AS kontakten for deg.

Precis Grafisk AS benytter seg av faglærte medarbeidere med årelang erfaring som vil sørge for at du får produsert trykksaker og reklamemateriell av topp kvalitet. Materiell som gjør nettopp din virksomhet synlig i jungelen av visuelle produkter.

– For oss er ikke noe oppdrag for lite eller for stort. Vi leverer alt med samme yrkesstolthet. Samtidig gir vi våre samarbeidspartnere det lille ekstra. For oss er alle kunder like viktige. Vi kommer gjerne ut til din bedrift for å planlegge prosjekter, eller gå gjennom et oppdrag. Vi er opptatt av å være en personlig leverandør og kontakt, ikke bare et sted der man kan gå inn og bestille elementer på nettet. Vår fremste oppgave er å sørge for et tett og nært samarbeid, god service og raske tilbakemeldinger. Vi er også opptatt av å finne de mest kreative løsningene.

Spekteret av produkter og tjenester er stort, og vi kan vise til en lang rekke spennende løsninger vi har utarbeidet for våre samarbeidspartnere. Med vår erfaring og din kunnskap finner vi i samarbeid fram til de optimale løsningene, understreker Carlstad.

Bilde: Profileringsmateriell og reklameelementer i alle utgaver finnes i sortimentet til Precis Grafisk AS. Et utvalg som burde tilfredsstille de fleste. Foto: Trond Folckersahm