Bli vårfin i menighetshuset

Førstkommende og neste lørdag vil det bugne av kvalitetsvarer i Nesodden menighetshus når Nesodden menighetsråd inviterer til bruktmarked.

– Vi har vært så heldige å ha fått inn massevis av flotte varer til bruktmarkedet vårt. Det er utrolig hva folk har hengende i kott og garderober når de først begynner å se etter, og for mange har det å bidra til å støtte saken vår gitt vårryddingen en ny mening. Giverglede har det ikke manglet på, folk har vært veldig gavmilde, smiler en fornøyd Gry Skurdal i Nesodden menighetsråd.

Inntektene fra bruktmarkedet skal gå til rehabilitering av menighetshuset. En vegg som har råtnet bort etter en byggefeil så langt tilbake som i 1987 har blitt byttet. En kostnad som forsikringen ikke dekket, og som påførte menigheten en kostnad på rundt 400.000 kroner. Taket har også behov for utskiftning, og et nytt strøk maling må til for å få fasaden opp til nødvendig standard.

– Med dette som bakteppe, så vi nødvendigheten av å skaffe noen ekstra inntekter, og valget falt ned på et bruktmarked. Dette er noe vi ikke har forsøkt tidligere, så vi er spente på utfallet. Men vi har fått tak i veldig mye fint. Det bli mange godbiter å finne, noe for de aller fleste. Klær i størrelser fra de minste opp mot de største. Vi har alt fra lekkert yttertøy til de lekreste selskapskjoler. I tillegg har vi sko av alle slag. Fra små snertne selskapssko til tykke vintersko. Bijouteri, vesker og skjerf er også noe vi har i alle fasonger og farger. Det er nok mest til kvinner, men også noe til mannen finnes også.

Før eller etter handelen kan man sette seg ned med en god kopp kaffe med noe søtt å bite i ved siden av. Kafe hører jo med, lokker en entusiastisk Gry Skurdal.

Bruktmarked i Nesodden menighetshus, lørdag 7 og 14 april klokken 11-15.

Foto: Toplife