By på et flott pepperkakehus

Av Trond Folckersahm

Blir du med og byr på et av de flotte pepperkakehusene som er utstilt på Tangen Senter i disse dager, bidrar du til å gi en hjelpende hånd til barn på Nesodden.

«Barn hjelper barn» er tittelen på auksjonen som pågår i nå i førjulstiden. Det er Eiendomsmegler Krogsveen som står bak tiltaket som feirer 5-årsjubileum i år.

– Bli med på auksjonen og by på et pepperkakehus. Vi har laget salgsoppgaver, annonserer og gjennomfører budrunder. Alle kan by, privatpersoner og lokalt næringsliv, informerer pepperkakehusauksjonsansvarlig hos Krogsveen, Anniken Øderud.

Inntektene fra auksjonen vil som tidligere år gå til tiltak for barn i lokalmiljøet som trenger et lite tilskudd slik at de kan inkluderes i fellesskapets ulike aktiviteter.

– Pengene vi får inn går til Kiwanis, som fordeler dem videre dit det er behov. Auksjonen avsluttes 13. desember, på selveste Lucia-dagen klokken 11. Da vil barnehagebarna gå i Lucia-tog på Tangen Senter og sjekken med de innsamlede midlene bli overrakt til Kiwanis av ordføreren på Nesodden, Nina Sandberg, forteller Øderud, som legger til:

– Og husk at i denne budrunden, skal alle bud innbetales, også de som ikke vinner.

Bilde: I flere uker har barna i barnehagene og SFO på Nesodden arbeidet med å lage fargerike og kreative pepperkakehus som skal auksjoneres bort i førjulstiden. Her ser vi noe som umiskjennelig er Fjellstrand skole, laget av SFO på Fjellstrand, og et morsomt hus laget av Hagebagen barnehage. Foto: Trond Folckersahm