Dekksenteret hjelper deg med bilpleien

Av Trond Folckersahm

Dekksenteret Nesodden på Fagerstrand driver slett ikke bare med dekkhotell og salg og omlegging av dekk. Bilpleie står også på menyen.

– Det er mange som investerer i kostbare biler nå. De ønsker å ta godt vare på kjøretøyet både for egen del og med tanke på senere salg og innbytte. Derfor velger en god del å bruke profesjonelle aktører til bilpleie framfor å gjøre jobben selv, forteller daglig leder i Dekksenteret Nesodden, Bjørn-Erik Godlien.

Shining for salg
Med bakgrunn i dette kan Dekksenteret nå tilby en lang rekke forskjellige bilpleiepakker.

– Vi kan blant annet tilby utvendig håndvask fra 400 kroner og ut- og innvendig vask fra 800 kroner. Ellers foretar vi motorvask, lakkrensing og polering. Her avtaler vi individuelle priser ut ifra hva som skal gjøres og hvor omfattende jobben skal være. Disse jobbene må bookes på forhånd

Dessuten har vi en pakke vi kaller «salgsshine», beregnet for dem som skal selge eller bytte inn bilen, forteller Godlien.

Stor vekst
Bedriften har holdt til i industriområdet i Torneveien noen år, og kundemassen øker stadig. Både på omlegging, salg og ikke minst dekkhotellet, som stadig flere benytter seg av.

– Vi har kunder fra hele Nesodden som kommer hit til oss, og vi får flere og flere kunder til dekkhotellet. Det har blitt veldig populært. For en fast årlig sum får man lagt om, vasket og oppbevart både sommer- og vinterhjul. Der opererer vi med drop in. Dessuten er det mange som handler dekk til gode priser, informerer Godlien.

Bilde: Det kreves stor innsats for å få fram dypglansen i lakken når det poleres. Her er det en Tesla som får en omgang polish. Foto: Trond Folckersahm