Det juler seg for fullt på halvøya

Av Trond Folckersahm

Julestemningen begynner å sige inn over nesoddlandet. Lørdag var det juleaktiviteter både nord og sør i kommunen med godt frammøte og varierte innslag.

Allerede fra de slo dørene opp, strømmet folk til gårdsbutikken på Hasle gård, der det var lagt opp til hyggelig julemarked med tradisjonelt innhold. Julenek og granbardekorasjoner ble fylt opp i handlenett og kurver, og skal nok bidra til å skape julestemning i hus og hjem rundt om i lokalmiljøet.

På Fagerstrand var julemarkedet lagt til Skogheim-området. Handelsbodene sto på rad og rekke, og etter hvert strømmet kunder med spirende julestemning til mens handelen gikk livlig til akkompagnement fra lokale musikere som bidro til å lage et hyggelig marked.

Tangen Senter har lagt opp til mange aktiviteter gjennom hele adventstiden, og tjuvstartet litt denne helgen med å presentere smakebiter fra juleforestillingen «Den siste krigeren» i regi av Flyt studio, som vises i Skoklefaldsalen neste helg.

På Steinerskolen strømmet folk til i horder for å få med seg den nesten 30 år lange julemarkedstradisjonen Steinerskolens foreldre, lærere og elever står bak. Et julemarked av en helt spesiell karakter, med både kjente og kjære tradisjoner, god mat, stemningsfull underholdning og gaver i fleng.

Ingen tvil om at julefeiringen nærmere seg på halvøya, og neste helg fortsetter innslagene rundt om i nærmiljøet med full styrke.

Bilde fra Julemarkedet på Fagerstrand. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under kan du se flere bilder fra førjulsfeiringen

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2258830544383627/2258828444383837/?type=3&theater