Duppeditter under juletreet

Av Trond Folckersahm

Mangler du gaveideer til jul, kan et besøk til RD Shop & Support på Flaskebekk senter være løsningen. De kan by på et godt utvalg av duppeditter til ulike formål.

– Vi er godt forberedt til julehandelen og kan tilby et stort utvalg av produkter i forskjellige prisklasser. Elektronikk og gadgets er populære gaver, og vi har alltid noe å tilby uansett hvor stort gavebudsjettet er, forteller daglig leder Trond Rausand i RD Shop & Support.

Blant årets bestselgere er VR-briller, også kalt VR-headset. De gir deg mulighet til å oppleve blant annet dataspill og film på en helt ny måte. Avhengig av hvilken VR-brille du har, kan du enten feste en smarttelefon til brillene eller koble dem opp til PC-en din, samt laste ned nødvendige apper og spill. Da vil få følelsen av å være i en annen verden. Med andre ord en helt spesiell og nærmest utenomjordisk opplevelse.

– Her kan vi tilby flere forskjellige varianter. Vi har en billigversjon i papp som bare koster en hundrelapp. Med den kan man få en følelse av hva dette egentlig dreier seg om. Vil man ha en mer avansert utgave finnes det også, informerer Rausand.

Forretningen kan også tilby et stort utvalg av touch-hansker. Hansker som gjør det mulig å taste på mobilen også utendørs i vinterkulda. Disse finnes både til kvinner, menn og barn i forskjellige farger og varianter.

– Dessuten kan vi tilby PC-er og mobiler i en rekke utgaver og i tillegg alt tilbehør som kan knyttes til disse. Prisene ligger fra et par hundrelapper og opp til uendelig. Det er bare å velge og vrake ut ifra størrelsen på gavebudsjettet. Jeg må også få nevne droner og mindcraft-leker som også finnes i sortimentet. Ta en tur innom og se hva vi kan tilby av spennende varer, anbefaler Rausand.

Bilde: Mats Wilmann har for anledningen iført seg et par VR-briller og opplever verden i et nytt perspektiv, mens Trond Rausand demonsterer touch-hansker som gir anledning til å taste på mobilen utendørs uten å få neglesprett. Foto: Trond Folckersahm