Dypdykk i Nesodden-idretten

Av Trond Folckersahm

Søndag inviterer Nesodden IF alle til å være med på den etter hvert tradisjonsrike Idrettens Dag på idrettsforenings høyborg, Berger Stadion.

– Det er ikke mindre enn 18 idrettsgrener som vil være representert på Berger 27. august, forteller leder av Nesodden IF, Bernt Nohr, og legger til:

– De som har barn som leter etter en aktivitet å bedrive i tillegg til å sitte foran PC-en, er det bare å møte opp og få ideer.

Det er virkelig et mangfold som vil møte dem som tar en tur til Berger denne dagen. Alt fra fotball til trial. Det vil være stands med informasjon om de forskjellige grenene. Idrettsforeningen vil by på aktiviteter av forskjellig slag, og ikke minst; det blir mulighet til å delta og prøve ut forskjellige idretter for å finne ut om det er noe som passer.

De som vil være representert er:

Sjøstjerna svømme- og livredningsklubb, Nesodden Sykkelklubb, Nesodden Håndballklubb, Nesodden Volleyballklubb, Nesodden Tennisklubb, Nesodden Karateklubb, Nesodden Taekwondo klubb, NIF-Basket, NIF-Bordtennis, NIF-Fotball, NIF-Ski, NIF-Skøyter, NIF-Orientering, NIF-Friidrett, NIF-Turn, NIF-Taekwondo, Nesodden Trialklubb, Tangen Helseklinikk.

Berger Stadion, søndag 27. august, kl. 13.00-15.30

Foto: Trond Folckersahm