Ellevill handel under Fagerstranddagene

Da Fagerstranddagene åpnet lørdag, lå alt til rette for å fråtse i tilbud fra de mer enn 100 salgsbodene som lå spredd rundt i området.

Det var stort sett lokale næringsdrivende innen en lang rekke forskjellige bransjer som var på plass for å vise hva de har å by på av produkter og tjenester.

– Vi er her med en del forskjellige nyvinninger innen elektrisk. Det skjer jo stadig endringer både i teknologi og regelverk. Vi sørger alltid for å holde oss oppdatert så vi kan gi kundene våre best mulig råd og informasjon, forteller daglig leder Harald Moen i Nye Elektropartner.

Rett på bortsiden er Skogheim blomster på plass med et vell av fargerike vekster.

– Vi har blomster og planter til alle anledninger. Til jubileer og merkedager har vi alltid noe spennende å by på. Personlig service og oppfølging er n av våre kjepphester, smiler innehaver, Marit Bakken Hvaal.

Selvsagt var det også noe å kjøpe for de lekne. Yes! Vi leker var på plass med noe for de fleste.

– Jeg har tatt med en del av sortimentet vi til vanlig har i butikken vår på Tangen, og går vi tomme er ikke veien lang til lageret. Det er første gang jeg jeg er med på noe som dette, så det er spennende å se på utfallet, sier Aina Jacobsen, innehaver av Yes! Vi leker.

Ruslende rundt på området treffer Nesoddguiden på fotograf Ole Christian Eklund.

– Akkurat nå går jeg bare rundt og koser meg. Lader opp til en bryllupsfotografering jeg har i ettermiddag. Det blir en del av denne typen oppdrag på denne årstiden. Noen ganger er jeg med hele dagen for å dokumentere hele begivenheten. Andre ganger er det et mer tradisjonelt opplegg med foto etter kirken, informerer han.

På plass er også Dekksenteret Nesodden med egen stand.

– Vi har jo både dekkhotell, omlegging og salg av dekk som en del av det vi holder på med. Så vi er her for å informere. Vi prøver også å minne alle som ennå ikke har lagt om at vi har dekkene deres stående klare til skifting og at sommersesongen er i gang, forteller daglig leder Bjørn-Erik Godlien.

Energihuset Sport var representert med sportsutstyr av forskjellig slag.

– Vi satser blant annet på el-sykler. Det blir stadig mer populært og utvalget vokser. Det viser seg at de fleste vil ha kvalitet, og spanderer gjerne noen kroner ekstra for å få det beste, sier Jonas Udenes i Energihuset Sport.

Fagerstranddagene fortsetter i dag søndag fram til kl. 17.00

Aina Jacobsen fra Yes! Vi leker debuterer med markedsbod og synes det er et gøyalt opplegg. Foto: Trond Folckersahm