En god sommer er snart over

Av Trond Folckersahm

Torsdag 16. august besøker Valkyrien Allstars Hellviktangen. Det avslutter den store konsertserien som har satt sitt preg på idyllen ved fjorden i det som kan karakteriseres som en vellykket sesong.

– Nå er det Valkyrien på torsdag, søndag kommer en brasiliansk gitarduo, og neste søndag er det Grønn Festival. Da kan vi vel si at sommersesongen er over for i år, smiler en fornøyd Bente Westergaard.

Årets konsertserie har vist seg å treffe publikum bra.

– Ole Paus og Jan Eggum er jo sikre kort. Også de lokale artistene, Trine Rein, Paulin Voss og Lars Beckstrøm, har trukket bra med publikum. Dette har også vært svært hyggelige arrangementer med et engasjert publikum som har kost seg, forteller hun.

Gjennom hele sommeren har et også gått i ett med bryllup. Hellviktangen blir stadig et mer og mer populært sted å smi seg i hymens lenker. Både på grunn av beliggenheten og ikke minst god service og en eminent meny.

– Vi har hatt mange nye ansatte her i sommer, men det har likevel gått greit. Det har vist seg at vi takler det å ha mange baller i lufta samtidig uten at så mange har gått i knas. Trykket begynte allerede i mai, og nådde toppen i juni med mange firmafester, men vi klarte å holde køene unna og lande med begge beina på bakken.

– Er det de gamle kundene som kommer igjen og igjen, eller er det tilsig av nye ansikter?

– Vi har mange faste og trofaste kunder. Men det er også mange nye. Mange kommer hit for første gang og får øynene opp for hva Hellviktangen kan by på. Det har vært en jevn økning og vi er tilfredse så langt i sesongen. Nå står vi foran vinteren, som er den mest utfordrende årstiden for oss. Men jeg tror vi har noen ess i ermet, så følg med på hjemmesiden vår, smiler Westergaard hemmelighetsfullt.

Bilde: Bente Westergaard på Hellviktangen sier seg fornøyd med sommersesongen og bretter opp ermene for å møte forberedt til høst og vinter. Foto: Trond Folckersahm