Endelig er det Kulturisten igjen

Av Trond Folckersahm

Nesoddens kulturelle storsatsning Kulturisten er på banen for 22. året på rad. 27. august starter den tredelte festivalen med Kulturisten junior og Kulturisten ung, mens Kulturisten scene og kunst blir arrangert 23.-25. september.

– Tidligere års festivaler, og ikke minst fjorårets Kulturisten, da vi for første gang delte den opp i tre deler, har gitt oss et godt erfaringsgrunnlag vi har bygget videre på for å gjøre årets utgave av Kulturisten til et enda bedre arrangement, lover kultursjef i Nesodden kommune, Ellen Knutsen.

Sammen med prosjektkoordinator Jutta Bachmann, har hun spikret sammen et arrangement det er grunn til å tro vil sette Nesodden på kartet som en kulturkommune i enda større grad enn tidligere. En kommune der kunst og kultur blir tatt vare på, og der talenter innenfor alle sjangre får anledning til å komme fram i lyset for å videreutvikle sitt potensial, og ikke minst bli synlig for publikum både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

En titt på programmet for årets utgave av Kulturisten gir all grunn til forventning. Det er rikt sammensatt med et vell av muligheter. De som møter opp kan glede seg til å suge inn inntrykk, leke, delta, skape og virkelig se hva en ekte kulturkommune kan by på når anledningen byr seg.

Du kan lese mer om hvert enkelt arrangement på nesoddguiden.no

Bilde: Ellen Knutsen og Jutta Bachmann har virkelig lagt seg i selen for å gjøre årets utgave av Kulturisten til en opplevelse for både yngre og eldre. Foto: Trond Folckersahm.