Barneforestilling i Tangenten

Nesodden Jazzklubbs høstsesong er godt i gang, og førstkommende søndag er det duket for den første av to konsertforestillinger for de aller yngste: «Spor av dråper, og røde nebb».

Det er en internasjonal kvartett som gjennom ord, toner og rytmer forteller historien om den lille kolibrien som prøver å slukke en hel skogbrann med vanndråper som den bærer i nebbet. Forteller, sanger og slam-poet (Norgesmester) Sara Camille Osmundsen er oppvokst i Oslo, med slektsrøtter i Stavanger og på Martinique; gitarist Jørn Erik Ahlsen Alkanger er jazz- og popmusiker med musikk fra Vest- og Øst-Afrika samt Midtøsten som spesialfelt; bassist Alejandro Gispert Navarro har bred musikalsk bakgrunn fra Cuba, og multiinstrumentalisten/perkusjonisten Lius Baruch er Oslo-bosatt brasilianer på åttende året. Da er det bare rett, rimelig og ganske logisk at musikken blir en blanding av jazz, brasiliansk musikk, afro-karibisk musikk, folkemusikk og noen mer urbane slam-impulser.

«Spor av dråper, og røde nebb» har vært ute på veien en tid, blant annet i regi av Den kulturelle skolesekken, og etter en konsert i Stavanger i fjor, kvitterte Sunde skole slik:

Fantastiske musikere/kunstnere ledet oss gjennom en inspirerende fortelling med viktige budskap; Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik; og mye i mellom.

Dermed er det bare å kjenne sin besøkelsestid når Tangenten åpner dørene søndag klokka 14:00. Forestillingen starter et kvarter seinere, og billettprisen er 90 kroner for alle fra tre år. Sesongkort gjelder.

Pressefoto

Barneforestillingen «Spor av dråper, og røde nebb» på Tangenten søndag 14. oktober klokka 14:15