Få med deg bagasjen på reisen

Mange har vel opplevd å stå slukøret ved bagasjebåndet på flyplassen og ventet forgjeves på kofferten etter at «Siste bag på båndet» lyser fra skjermen. En liten detalj kan bidra til at du slipper dette.

Nesoddinger, som nordmenn flest, er et reisende folk. Og automatiske rutiner hat gjort innsjekkingen av bagasje mer strømlinjeformet enn før. Men det er en detalj som tidligere har blitt ivaretatt av dem som har stått for den manuelle innsjekkingen du nå bør gjøre selv for å sikre deg at bagasjen kommer fram til samme destinasjon som deg. En detalj mange ikke kjenner til, eller overser.

På bagasjelappen som spyttes ut av innsjekkingsautomaten på flyplassen er det en kvitteringsdel du blir bedt om å ta vare på. Men det finnes også et par små klistrelapper i tillegg med en strekkode på. Disse lønner det seg å feste på forskjellige steder på kofferten. Dette gir deg trygghet for at bagasjen tar samme vei som deg dersom hovedtaggen skulle falle av underveis under bagasjehåndteringen.

En enkel detalj som kan bidra til at du slipper å komme fram til feriedestinasjonen uten de nødvendigste eiendelene dine.

Foto: Norwegian.no