Få med deg UKM i Skoklefaldsalen

Søndag kl. 15 braker det løs i Skoklefaldsalen på Steinerskolen når kommunens yngre møtes for å vise fram sine talenter i Ung Kultur Møtes.

Det er grunn til å vente seg et knippe overbevisende sceneprestasjoner når underskogen av kommunens kulturutøvere stiller til dyst. Det er også grunn til å spørre seg hvor dette vil ende.

For kvaliteten på nesoddmønstringen stiger fra år til år. Det som ble presentert fra scenen er av så høy kvalitet at det på ingen måte står tilbake for mye av det som profesjonelle utøvere viser. Presisjon, musikalitet, tilstedeværelse og scenesjarm er bare noen av stikkordene som er egnet til å beskrive nivået.

Det er også en bredde i mønstringen som forteller at det spirer og gror i mange av ungdomsmiljøene i kommunen. Både musikkverksted og kulturskole bidrar på sin måte til å gi grobunn for, og inspirasjon til, de mange talentene som bor på Nesodden.

Det er bare å glede seg til søndag når de 61 deltakerne med sine 18 sceneinnslag og 4 kunstinnslag stiller til dyst i årets UKM, som er delt inn i to bolker på rundt 45 minutter med en pause mellom.

Arkivfoto: Trond Folckersahm