Fargerik løpetur på Skoklefallsletta

Kulturisten Ung og Colour Run ble fjorårets kulturistbegivenhet for ungdommene i kommunen. I år gyver de løs igjen med fargerikt fellesskap og heftige rytmer på Skoklefallsletta 26. august..

Kulturisten Ung er Nesodden kommunes ungdomsfestival med et fargeløp på 2,5 kilometer rundt Skoklefallsletta. Deltakerne får kjøpt en startpakke med alt nødvendig utstyr. Alle tar et felles startbilde, deretter løper/går de løypa på 2,5 km, og blir jevnlig dynket med pulverfarger. Når deltakerne kommer i mål, er alle fulle av mange fine farger, alle tar et felles sluttbilde, og kan danse på sletta til kul musikk.

Toby Deedaran og Ina Dowland Herrera fra den anerkjente dansegruppen Team Quickstyle og instruktører ved Flyt Studio leder Color run kickoff. De har blant annet koreografert og danset for Carpe Diem, Astrid S, Norske Talenter og VG lista Top 20. Nesoddrapperen Endless vil også være på plass for å bidra til å holde stemningen på topp, forteller kulturistenlederne Ellen Knutsen og Jutta Bachmann.

26. august kl. 18.00

Arkivfoto: Trond Folckersahm