Fashionstunt på Tangen senter

Av Trond Folckersahm

Trender, sminke, klær og tilbehør var i søkelyset da Tangen senter arrangerte trenddag lørdag. Med seg hadde de fått kjendisstylisten Erlend Elias, som ga tips og råd både om makeup og klær.

Forkant av showet hadde Erlend Elias tatt en runde i alle butikkene på senteret for å hente fram klær, briller, sko, bijouteri, accessories, sminke, hårprodukter og alt annet som hører med på en trenddag. Selv var stylisten svært fornøyd med utvalget han fant i de lokale butikkene.

– Her har dere jo alt. Det er ikke behov for å reise andre steder for å handle det du trenger enten det er til hverdag eller fest, utbrøt Erlend Elias overrasket.

Selvsagt var det catwalken på plass, og Erlend Elias hadde fått med seg jenter fra Nesodden Håndballklubb (NHK) til å være modeller og iføre seg gevantene han hadde hentet rundt om i senteret. En etter en ble de kalt opp, og måtte ta en runde foran publikum for å vise seg fram. Noen var stylet for en dag på kontoret, andre var festkledd og klare for en helaften, og selv idretten fikk svinge seg på catwalken med klær fra Energihuset sport.

Selvsagt ble det drysset noen gaver over kundene på Tangen. Fire heldige vinnere ble trukket ut til å få en makeover signert Erlend Elias, og fikk samtidig med seg stylisten på en handlerunde med et gavekort på 2.500 kroner i hånda.

Bilde: Alexandra Lykka fra NHK var en av dem kjendisstylisten Erlend Elias stylet og gjorde klar for festlige anledninger. Foto: Trond Folckersahm