Fellestur med akevittvennene

Av Trond Folckersahm

Lørdag 18. august setter Nesodden Akevittens Venner (NAV) opp felles buss og inviterer medlemmer og alle andre interesserte til Horten Mat- & Ølfestival på Karl Johans vern i Horten.

– Vi setter opp en 58-seters buss med avgang fra Nesodden ca. kl. 14.00 med retur fra Horten rundt midnatt. Og vi satser på litt aktiviteter og moro under bussturen, forteller Merete Rinde fra NAV.

Både matprodusenter og håndverksbryggerier vil være representert og by på smaksprøver så det holder. Det blir ellers både musikk og underholdning, og faktisk også en mulighet til å oppleve flotte fotografier, Fotografiets dager arrangeres nemlig parallelt med Mat & Ølfestivalen 17. til 19. august.

– Med 15.000 besøkende i fjor ble trøkket i overkant, så i år får vi inn flere leverandører, utvider området og lager enda flere aktiviteter for barna på dagen. 2018 kommer til å bli året vi tar festivalen til ett nytt nivå.

Det blir en festival for hele familien hvor vi hyller de gode råvarene, søker de fantastiske smakene, og hvor både barn og vokse kan lære om mat. Det blir restauranter, foodtrucks, boder, kurs, konkurranser, musikk, underholdning, smaksprøver, aktiviteter for barn og mye, mye mer, forteller arrangørene.

Nesoddingene som melder seg på vil få mulighet til å sikre seg et eksemplar av Akevittboka og ikke minst NAVs flotte T-skjorter.

– Nøl ikke, meld deg på via NAVs e-post og få en opplevelse for livet. Fyller vi bussen blir prisen 160 kroner tur/retur, og inngangsbilletten til festivalen beløper seg til 100 kroner. Så bli med, anbefaler Merete Rinde.

BILDE: Vil du sikre deg et eksemplar av NAVs flotte T-skjorte, blir du med bussen til Mat & Ølfestival i Horten 18. august.