Fikser grillmat til hele laget

En av veiene til et vellykket arrangement går gjennom magen, men da må alle forutsetningene være på plass. Spar-Esset catering på Dal fikser den saken.

Det er lørdag kveld og sankthanshelg. Arrangementene står i kø på halvøya. Ett av dem er avslutningsfesten til joggegruppa i Skaubygda IL. Denne gangen har de latt joggeskoene stå hjemme og ankommer Størrmyra med en kjøredoning fra Treiders veteranbusser. Praten går livlig, strupene fuktes og appetitten skjerpes.

For over området ligger det en fristende duft av grillmat som godgjør seg over kullene. Bak grillen finner vi Erik Sivertsen, juniorsjef og kokk fra Spar-Esset catering. Et firma som kan by på det meste innen mat til selskaper.

– I dag er det helgrillet lam som står på menyen. Vi får det ferdig steamet fra leverandøren, og griller det ferdig i løpet av et par timer på festplassen. Lam er et populært alternativ, men også smågris. Ellers griller vi det meste, forteller grillkokken.

Skal du arrangere selskap er det slett ikke bare maten Spar-Esset kan bidra med.

– Vi kan levere komplette løsninger der alt kundene trenger å stille med er lokaler. Det kan like gjerne være utendørs som innendørs. Vi pynter, leverer servise, bestikk, blomster, mat, kaker, kokker, servitører. Ja, absolutt alt, lover Erik Sivertsen.

Foruten helgrillet lam, som rekker til 20-30 personer, kan Spar-Esset by på flere andre alternativer velegnet til fest.

– Sjømatbuffet med fisk og skalldyr i alle varianter er også et populært alternativ. Det samme gjelder tapasbuffeten med et rikholdig utvalg av retter og salater, oliven og alt som hører med.

– Jeg må også få nevne sommerbordet med spekeskinke og rømmegrøt. Et tradisjonelt alternativ her til lands, alltid like populært, smiler juniorsjefen.

Bilde: Erik Sivertsen stiller gjerne opp med grill og mat dersom du skal invitere til festlig lag. Foto: Trond Folckersahm