Folk stimlet til reåpningen av Joker

Av Trond Folckersahm

Sjelden har det vært så stor trafikk ved Fjellstrand senter en helt vanlig formiddag, som da Joker Fjellstrand reåpnet forretningen torsdag etter å ha vært stengt siden starten av desember.

Fjellstrendinger og andre nesoddinger, kom på rekke og rad for å ta den «nye» butikken i øyesyn torsdag formiddag. Ved inngangsdøra ble de godt tatt imot av brødrene Christian og Marius Magdal, som driver forretningen. Tydelig stolte over å kunne vise fram nyetableringen, delte de rundhåndet ut marsipankake og kaffe til alle som kom innom. I alle fall så langt kakebeholdningen rakk.

Butikken virker etter ombyggingen langt større, luftigere og lysere enn tidligere, selv om arealet er det samme, og vil sikkert bli flittig brukt av fjellstrendingene som stadig vokser i antall takket være en kraftig utbygging av nye boliger i nærområdene.

– Sortimentet vil følge Joker-kjedens vareutvalg med noen lokale spesialiteter i tillegg. Her skal folk finne alt de trenger i det daglige, forteller butikksjef Christian Magdal.

For butikkens trofaste kunder var første post på programmet å gjøre seg kjent med plasseringen av dagligvarene.

– Det har blitt en fin butikk. Lysere, og den virker mye større enn før, men jeg må ta en runde nå for å bli kjent med hvor varene er plassert. Vi som bor her er jo også glade for at det stadig kommer flere mennesker hit til Fjellstrand. Da får vi beholde nærbutikken vår, sier Marit Heyerdahl, som bor på Fjellstrand, og er trofast Joker-kunde.

– Det har blitt en veldig fin butikk, og så er det jo hyggelig at de spanderer kaffe og kaker på oss i dag, synes Sonja Koteng, som også tilhører den fast kundekretsen.
Bilde: Brødre Christian t.v. og Marius Magdal delte ut kake og kaffe til alle som kom inneom for å ta den ombygde butikken i øyesyn. Foto: Trond Folckersahm