Folkevandring til julemarkedet

Folk gikk mann av huse for å få med seg årets Julemarked på Steinerskolen. Kanskje var det den største oppslutningen noen gang?

Dundringen fra trommene til Stella Polaris varslet fjern og nær om at nå var julemarkedet i gang. Åpningsseremonien de gjorde i samarbeid med 10. klasse var som vanlig en spektakulær opplevelse. Og folk kom i flokk og følge. Pent vintervær og et lett hvitt dryss på bakken hadde lokket nesoddinger i hundretall, kanskje tusentall, til Skoklefall for å få med seg denne årlige begivenheten som snart har 30 års jubileum.

Hvert år har de samlet publikum i hopetall, og årets marked var ikke noe unntak. Det er grunn til å tro at var den største oppslutningen noen gang. Ikke bare til åpningen. Gjennom hele åpningstiden strømmet folk til og fra og fylte vesker og sinn med julestemning, kulturopplevelser og spennende produkter til hygge og nytte som sikkert havner under juletreet og skaper juleglede i de tusen hjem.

De som fant veien til Skoklefall gikk garantert ikke skuffet hjem. Både ute og inne var det lagt opp til et vell av aktiviteter. Ikke minst til glede for ganen. Leirovnsbakt pizza, gikk unna – ja, som varmt hvetebrød. Lammekebab, bratwürst og italiensk lammepølse. Sveler, vafler popkorn og godis. Det manglet ikke noe.

Rolf Wibe var på plass med trekkspill og slagere fra fordums dager. Nesodden danselag holdt oppvisning. Konsertene sto i kø både med klassisk innhold og nyere rytmer. 9. klasse hadde satt opp Charles Dickens julefortelling ”Scrooge”. Dokketeatret var på plass. Det samme var juleverkstedet, smeden og og alle de andre faste innslagene. Det ble i det hele tatt et innholdsrikt og spennende Julemarked med noe for alle og vel verdt et besøk.

Se flere bilder under.

Smeden er alltid populær

Nesodden danselag holdt oppvisning

Mye spennende å få kjøpt

Rolf Wibe var på plass

Leirovnsbakt pizza gikk unna

Full fart i bodene