Fotballårboka 2018 er på plass

Av Trond Folckersahm

Det var stor jubel på Berger KGB i går kveld da de yngste spillerne i Nesodden Fotball fikk utdelt både ny Fotballårbok og nytt treningstøy.

– Ja, nå har vi fått Nesodden IF Fotballs årbok anno 2018 på lager. Den kom rett fra trykkeriet i går. Nå har vi jobbet med å fordele boka på hvert en enkelt lag. Den er gratis for alle medlemmene i Fotballgruppa, men den kan også kjøpes av andre interesserte i kiosken i Berger Idrettspark, forteller Håkon Olaussen, som sitter i styret til Nesodden IF Fotball.

Fotballårboka er på nærmere 100 sider, og er produsert av nesoddenfirmaet Mediateam Follo AS. Den er fylt med stoff om cuper, turneringer, fotballprofiler og ikke minst lag- og portrettbilder av klubbens aktive spillere fra alle årsklasser.

– Boka gir en fyldig presentasjon av det vi holder på med, og hvilke tilbud vi kan gi spillerne med fotballakademier og andre aktiviteter. Det var i fjor vi ga ut første utgave i denne innpakningen, og det er tenkt å bli en årviss begivenhet, forteller Olaussen.

Nå var det ikke bare gratis årbok som skapte jubel på Berger KGB i går. De yngste spillerne i klubben avviklet sine siste utendørskamper for sesongen. Og etter at fløyta lød, kunne de hente en ny trøye og en ny shorts i klubbens farger, helt gratis.

– Vi ønsker å bygge identitet og samhørighet. Dette er et av tiltakene i forbindelse med målsetningen, informerer Olaussen.

Bilde: Håkon Olaussen, som sitter i styret til Nesodden IF Fotball, viser stolt fram den nye Fotballårboken, som de som ikke er medlemmer av Fotballgruppa, kan få kjøpt i kiosken i Berger Idrettspark. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken, kan du se flere bilder fra gårsdagens begivenhet.

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2227279834205365/2227278490872166/?type=3&theater