Fotballcup for smårollingene

Av Trond Folckersahm

Det var fotballglede for alle penga da Synsam Cup trillet gang i helgen med spillere fra 2009, 2010 og 2011-årgangen fra Nesodden IF Fotball og andre østlandskommuner i søkelyset.

Ikke mindre enn 62 lag var påmeldt til turneringen som så dagens lys i fjor, og som ble en stor suksess. En suksess som ble videreført i år med 20 flere påmeldte lag enn i fjor, og med enda flere spillere, både jenter og gutter. Mange fra Nesodden IF Fotball, men også spillere fra flere andre kommuner både i nabolaget og andre steder på Østlandet.

Cup-en er lagt opp som en såkalt 3v3 turnering med tre spillere fra hvert lag på banen. En kampform som gir spillerne mest mulig spilletid, og som er ekstra morsomt både for spillere og publikum.

I Nesoddhallen var det satt opp tre baner der det skulle avvikles over 150 kamper. Selvsagt en utfordring for arrangørene fra Nesodden IF Fotball med et så massivt program, men en utfordring de taklet på en særdeles tilfredsstillende måte i en spennende og gøyal cup med fulle tribuner og maksimal innsats.

foto: Trond Folckersahm