Fotballglede i Energihuset cup

Av Trond Folckersahm

Fotballgleden sto i taket lørdag og søndag da drøyt 200 spillere var samlet til Energihuset cup i Nesoddhallen.

Det var årsklassene 2008-2011 som var samlet denne helgen i den tradisjonsrike cup-en som med god margin har passert 10-års jubileet. Spillerne var fra hele Nesodden, og både jenter og gutter var representert. Lørdag var turneringen avsatt til de to eldste aldersgruppene som spillte 5-er fotball på full bane. Mens de yngste spilte 3-er fotball med redusert banestørrelse søndag.

Innsatsviljen hos spillerne viste med all tydelighet at det var på tide å komme i gang med sesongen. Det ble på ingen måte spart på kreftene, og det ble både levert lissepasninger, langskudd og hodedueller av solid klasse.

– Det har vært en fin cup med mye godt spill og spillere og trenere har lagt ned stor energi både på banen og på sidelinjen. Spillerne kommer fra hele Nesodden. Både Berger, Tangen, Fjellstrand og Fagerstrand er representert. Mange setter pris på dette innslaget på våren, og foreldre og publikum har vært flinke til å støtte opp og sørge for at det også har vært stemning på tribunen. Selvsagt har også Energihuset vært på plass med gode tilbud på sportsutstyr. Vi setter selvsagt stor pris på at de er med og støtter dette tiltaket med midler år etter år, forteller nyvalgt barnefotballleder i Nesodden IF Fotball, Petter Garder.

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra Energihuset cup 2018. Alle foto: Trond Folckersahm

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2090829754517041/2090828491183834/?type=3&theater