Frisk oppstart på Kystkulturisten

Av Trond Folckersahm

Strålende sol og frisk vind var det som møtte arrangører, deltakere og publikum som fant veien til Strandpromenaden på Flaskebekk for å få med seg årets utgave av Kystkulturisten.

– Det blåser litt, men det tåler vi så lenge sola skinner. Vi har jo mye på programmet i dag, så de som finner veien hit får absolutt ingen anledning til å kjede seg, tror en entusiastisk Tore Henning Larsen, mens han løper mellom ulike gjøremål.

Det er tidlig morgen. Fiskesuppa står allerede og godgjør seg på komfyren. Riggingen av arrangementet skulle egentlig begynt fredag kveld. Det satte ekstremværet «Knud» en stopper for. Men en etter en innfinner utstillerne som skal fylle badehusene seg, og gjør i stand til det store publikumsinnrykket. Fortsatt henger uværet litt igjen, bølgene slår innover Strandpromenaden, men det er lovet at vinden skal løye utover dagen.

– Jeg er sikker på at det blir et bra arrangement. Nå måtte vi avlyse den offisielle åpningen og konserten med Unni Wilhelmsen i går kveld. Men det blir i stedet åpning i Nesoddparken søndag kl. 13, og Unni Wilhelmsen kommer tilbake 19. oktober. Kveldskonserten her på Søndre Flaskebekk brygge har vi flyttet inn i en privat hage, så det er bare å komme. Vi har program helt fram til klokken 23 i kveld. Kunstnerne som fyller badehusene er på plass helt til avslutningen, så det er bare å komme innom, sier kulturistkoordinator Jutta Bachmann fra arrangementskomiteen.

Bilde : Deler av crewet, her representert ved Finn Leiang, Tore Henning Larsen, Marianne Larsen og Werner Wilson, var på plass på brygga samtidig som «Baronen» suser forbi i morgentimene i dag. Men arrangementet pågår helt til kl. 23 for dem som har lyst til å ta seg en tur. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra oppstarten av Kystkulturisten

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2224787984454550/2224783777788304/?type=3&theater