Frivilligsentralen i nye lokaler

Av Trond Folckersahm

Fra midten av forrige måned har Frivilligsentralen på Nesodden vært operative i 3. etasje på Tangen Senter etter å ha tilbrakt en årrekke på Ekelund Seniorsenter.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått lokaler her på Tangen Senter. Beliggenheten er sentral, og allerede nå er det mange som har kommet innom oss med ulike forespørsler, sier Hege Emilsen som er leder av Frivilligsentralen på Nesodden.

Hun viser rundt i de nye lokalene som inneholder både et stort og et mindre aktivitetsrom, kontor og kjøkkenkrok. Lokaler velegnet til å romme flere av Frivilligsentralens aktiviteter.

– Men vi benytter også andre lokaler. Både Tangenten, Introsenteret og flere andre lokaliteter er steder vi har aktiviteter, forteller Emilsen.

Nesodden Frivilligsentral ble stiftet av en gruppe entusiaster 20.februar 1996, og er tenkt å være et supplement til det offentlige tilbudet i kommunen. De har et omfattende aktivitetsprogram som spenner fra hjelpetjenester, via ulike språkgrupper og til tur og matgrupper, i tillegg til en lang rekke andre tiltak.

– Vi ønsker selvsagt å knytte til oss flere frivillige. De som stiller opp får en mulighet til å prøve ut nye ting, møte mennesker, dele felles interesser. Dessuten er det helsefremmende og du bidrar til å gjøre livet bedre for andre mennesker, påpeker Hege Emilsen.

Bilde: Hege Emilsen er godt fornøyd med å ha fått nye lokaler i Tangen Senter, og håper så mange som mulig vil benytte seg av Frivilligsentralens tilbud. Foto: Trond Folckersahm