Full fart for Nesoddspelet 2015

Med 100.000 i støtte fra Nesodden kommunes kulturfond, yr spilleglede og en entusiasme det går gjetord om, bærer bud om at det er grunn til å se fram mot årets utgave av ”Nesoddspelet”.

Med fjorårets suksess i bakhånd, strålende anmeldelser og godord fra publikum, er det grunn til å forvente at årets spel når nye høyder. Enda flere statister, de fleste lokalfolk, ny musikk og nye fasiliteter, vil tillegge forestillingen nye dimensjoner.

”Nesoddspelet” er et musikkteaterstykke tilpasset Nesodden og de som er med. Urpremieren fant sted sommeren 2014. Espen Klouman Høiner, blant annet kjent fra ”Kampen om tungtvannet” og Fjerdeklasses Produksjoner, som i all vesentlighet består av hans kullkamerater fra Teaterhøgskolen, hadde hovedansvar for utviklingen av manus. Den ferdige forestillingen ble laget i tett samarbeid med resten av gruppen, koreograf og regissør. Det resulterte i fem fullsatte hus og stormende jubel fra lokalbefolkningen.

Nå er de klare for 2015-utgaven. Arena er Nesoddtangen gård, og det blir seks forestillinger i perioden fra 3.- 8. august med start 18.30. Billetter kan kjøpes via Billettservice, hos B-Young på Tangen nærsenter eller i ensemblets kafételt på Nesoddtangen gård.

Foto: Nesoddspelet