Full fart og skummende sjø

Er du klar for en frisk båttur rundt Nesodden og i Oslofjorden, står RibNorge klar og venter på deg.

– Vi trenger ingen bookingsystem, vi kjører ut når det passer for kunden. Bare ta kontakt med oss, så finner vi ut av hvor og når sammen. Enkelt og greit, forteller Vibeke Henny Strand, bookingansvarlig i RibNorge.

Enten du skal arrangere firmatur, utdrikningslag, badetur eller har noe annet på agendaen, står firmaet til disposisjon, og båten ligger stasjonert på Nesodden.

Firmaet har også en hel rekke skreddersydde turer de kan tilby. Her kan vi nevne i fleng: Fjordsafari, Høye hopp, Pub til Pub, Færder, Middag i Drøbak, Rebus, Villa Malla-ekspressen, Grilling på Steilene og tur/retur Oscarsborg med omvisning og middag. Med andre ord, noe for enhver smak.

Båten firmaet benytter er en RIB (Rigid Inflatable Boat, som betyr stiv oppblåsbar båt på norsk, en videreutvikling av gummibåten). Den har gode dynamiske egenskaper og fartspotensial grunnet hardere materialer og en spiss v-form i baugen. Den gjør 55 knop og har 12 passasjerplasser. Båten er utstyrt med topp moderne navigasjonsutstyr samt dresser, vester, briller, votter og luer til 12 passasjerer og ellers alt utstyr som kreves av Sjøfartsdirektoratet.

– Velkommen om bord til en unik opplevelse, lokker Vibeke Henny Strand.