Fullt «trøkk» under Energihuset Cup

Av Trond Folckersahm

Fotballgleden var stor da den tradisjonsrike Energihuset Cup gikk av stabelen i Nesoddhallen i helgen.

Det var årgangene fra 2007-2010 som var i aksjon lørdag og søndag. Ikke mindre enn 38 lag og et par hundretalls spillere, både jenter og gutter, fra forskjellige deler av Nesodden var representert sammen med noen lag fra nabokommunen Frogn.

– Dette er en lokalcup og en anledning for de yngste spillerne til å få litt erfaring fra cupspill før sesongen blåses i gang for fullt. Det er selvsagt stor stas, og innsatsen er det ikke noe å utsette på, smiler Lars Neerbye Eriksen fra Nesoddens A-lag, som er medarrangører og mannskap under Energihuset Cup.

Lørdag var det 2007 og 2008-årgangen som var på banen, mens 2009 og 2010-årgangen hadde hallen til disposisjon på søndagen. Det ble vist mye morsom og kreativ fotball og flere spillere med stort potensial fikk anledning til å vise seg fram for et interessert publikum som bidro til å holde stemningen i hallen på topp.

– Cup er kjempegøy og det er helt topp å spille fotball, forteller Otto Hammerstad Johannesen og Oscar Melbye Klungsøyr, som tar seg en liten pust i bakken etter den første av tre kamper.
– Vi tapte første kamp, men det er to igjen, så vi gir oss ikke, slår de to spillerne ettertrykkelig fast.

Bilde: Det ble vist mye fin barnefotball i Nesoddhallen lørdag og søndag. Foto: Trond Folckersahm