Gjensyn med Tenorane i Skoklefaldsalen

Sanggruppen Tenorane, med sitt faste følge, pianist Steffen Horn, har slått an på Nesodden. 15. desember vender de tilbake til halvøya nok en gang for å glede publikum med skjønnsang av høy klasse ispedd humor og gags.

Etter utallige oppfordringer fra publikum blir det et gjensyn med vokalgruppen Tenorane sammen med pianisten Steffen Horn i Skoklefaldsalen på Steinerskolen 15. desember KL. 19.00.

Gruppen har gjort flere fantastiske forestillinger på Nesodden som det fortsatt går gjetord om på halvøya, og mange har ønsket et gjensyn. Nå kommer de med forestillingen ”Så ha ei god jul, då”.

– Det står humor, gjøgling, opera og musikk både fra vår tid og tidligere tider på programmet. Til og med litt dans kan det bli på scenen når de kommer i gang for fullt. Dette er et gyllent øyeblikk til å kunne lene seg tilbake og slappe av i en hektisk førjulstid. Jeg kan love vokalprestasjoner av høy kvalitet og en forestilling av de sjeldne. Jeg oppfordrer alle til å skaffe seg en billett i forkant. Det kan lønne seg, påpeker kultursjef i Nesodden kommune, Ellen Knutsen.

På repertoaret gruppen tar med seg for å synge julen inn på Nesodden, står klassiske julesanger, julestemning og kan hende litt dans. Tenorane lover garantert å gjøre sitt for at du skal komme i god førjulsstemning.

Forhåndskjøp av billetter kan gjøres hos på B.Young, Tangen senter, Billettservice eller i Tangenten – Nesodden kommunesenter. Er det billetter igjen, kan de kjøpes i døra.

Bilde
Tenorane består av Ola Marius Ryan,tenor; Henrik Hundsnes, tenor; Aasmund Kaldestad, tenor; Steffen Horn, piano. Pressefoto