Gresskarmoro på Tangen Senter

Lørdag inviterte Tangen Senter til gresskarverksted for de yngste. Etter besøket å dømme var det et særdeles populært tiltak.

Halloween nærmer seg med stormskritt, og gresskar hører med til feiringen. Lørdag fikk både store og små gleden av å boltre seg i hauger med gresskar, et tiltak som så ut til å glede de store like mye som de små. Kreativiteten blomstret og gresskarvertinnene var til de grader tilstede for å rettlede i den kunstneriske prosessen. Det er vel ingen tvil om at mange inngangspartier og trappeoppganger rundt om på halvøya vil være ekstra flott pyntet når Halloween-feiringen topper seg.

Nå var det ikke bare gresskar som sto på programmet på Tangen Senter lørdag. Også Nesodden Teaterfabrikk var godt representert. Først ved Showkoret som presenterte et lite utdrag fra sitt gøyale og spennende repertoar. En innsats som virkelig fikk det til å svinge i korridorene. Senere var det Teaterfabrikkens Ungdomsteater som serverte smakebiter fra forestillingen «Spøkelsene på Frostøy», som har première i Nesodden samfunnshus kommende lørdag, og nye forestillinger søndag.

Vil du se flere bilder fra det som skjedde på Tangen Senter lørdag, kan du følge linken under:

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2239655249634490/2239652712968077/?type=3&theater