Heder og ære til næringslivet

Det manglet bare gjallende hornmusikk og trommevirvler da blomster og godord ble øst utover næringsdrivende på Nesodden under Næringslivets Dag 2015, som ble arrangert i Tangenten tirsdag.

Det var andre året på rad Nesodden Næringsråd, Nesodden kommune, DNB og Amta arrangerte denne dagen som ser ut til å funnet sin form. Inspirerende foredrag, innspill fra lokale aktører og mingling mellom næringsdrivende over godsaker levert av Kafé Tangenten, gjorde dagen til et hyggelig avbrekk i det som for de fleste handler om tidspress og travelhet.

Det var selvsagt de næringsdrivende som skulle stå i søkelyset denne dagen, og utdelingen av priser var et absolutt høydepunkt.
Hele tre priser skulle deles ut, og juryen hadde nominert flere kjente lokale bedrifter til prisene: Årets bedrift, Årets Gründer og Folkets favoritt, som ble delt ut i den reneste Hollywood-stil med filmsnutter og behørig presentasjon. Og resultatet ble som følger:

Årets bedrift:
1. Schrader Gartneri AS
2. Norsk Yrkesdykkerskole AS
3. Kunstkafeen AS

Årets gründer:
1. Bright Products AS
2. Yes! vi leker
3. Re-Duce AS

Folkets favoritt:
Hansen & Dysvik (Fruentimmere AS)

– Jeg vil bare si hjertelig tusen takk for en fantastisk lokal ære. Nå er mamma og pappa til stede, så jeg vil takke dem for å ha flyttet til Nesodden og skapt lokal tilvekst, sa Kristian Bye fra Bright Products AS, i sin takketale.

Arrangørene var også godt fornøyd med dagen.

– Det har vært veldig positivt. En fin dag med mange gode innspill. Vi har funnet en form som ser ut til å fungere. Det var bra i fjor og enda bedre i år, så vi er på rett vei, sa næringsrådets leder, Arne Bjerke.

Nesodden kommunes næringskonsulent Martin Lundquist, var ikke mindre fornøyd.

– Det ble en veldig fin dag med mye positivt. Det er viktig at vi får satt søkelys på næringslivet i kommunen og bidra til å være en inspirasjonskilde.

Se flere bilder under.

Eystein Ruud fra Schrader Gartneri As mottar prisen av kultursjef Ellen Knutsen

Kristian Bye fra Bright Products AS ble årets gründer.

Hege Kranstad fra Hansen & Dysvik (Fruentimmere As) ble Folkets favoritt.

Rådmann Geir Grimstad var konferansier. Her med Kristian Bye.

Marius Pedersen fortalte om Energihustes utvikling

Robert Karjel fortalte om sine erfaringer som helikopterpilot i krigssoner

Ordfører Nina Sandberg hadde nytt om infrastrukturen

Leder av Nesodden Næringsråd, Arne Bjerke, var fornøyd med dagen.