Hege Andersen ble næringsrådgiver

Hege Andersen er ansatt som næringsrådgiver i Nesodden kommune. Hun begynner i den nyopprettede stillingen i august.

Andersen er 40 år, og er utdannet Cand. Polit. fra NTNU. Hun har jobbet med ulike typer prosjekter i Telenor, Medietilsynet og sist i DIFI. Hun har lang erfaring fra prosjektledelse, kommunikasjon, markedsføring og markedsanalyse. Hun har også tidligere jobbet med produktutvikling og som forsker. Stillingen som næringsrådgiver er en jobb hvor kommunikasjon, samhandling og gjennomføring av prosjekter er viktig for å lykkes.

– Hege har en god og spennende erfaringsbakgrunn innenfor disse områdene, og vi er glad for at hun har takket ja til stillingen, sier rådmann Wenche Folberg i Nesodden kommune.

– Som næringsrådgiver på Nesodden vil jeg være en pådriver for god markedsføring av Nesodden, for økt næringsattraktivitet, økt besøksattraktivitet og fortsatt bostedsattraktivitet. Jeg vil jobbe aktivt for å styrke kommunens bidrag til utvikling i eksisterende næringsliv, og for å fremme innovasjon og gründervirksomhet. Jeg ønsker også å tilrettelegge for å gjøre Nesodden til et enda mer attraktivt sted for næring, sier Hege Andersen.

Foto: Nesodden kommune