Herlige julebord på Hellviktangen

Av Trond Folckersahm

Det går fort mot julebordsesongen, og det lønner seg å være tidlig ute med bestillingen for å få plass. Hellviktangen Kunstkafé er et alternativ som kan tilby julebord for både små grupper og helt opp til 80 personer.

– Vi kan tilby julebord for både offentlige institusjoner, organisasjoner og private firmaer fra seks personer og helt opp til åtti. I november, fram til julemarkedet starter opp, kan vi dekke både oppe og nede. Oppe er det plass til rundt 30 gjester, mens vi nede kan dekke for opptil 80. Vi har også gode alternativer for mindre grupper, så vi finner alltid en løsning, og vi kan kjøre flere julebord parallelt, informerer restauratør ved Hellviktangen kunstkafé, Bente Westergaard.

Kunstkafeen kan som kjent by på en utsøkt meny, som vil få en ekstra bredde i juletiden med både lutefisk, pinnekjøtt, ribbe og annen tradisjonell julemat. Og selvsagt et godt utvalg av drikke til. Hellviktangen har alle rettigheter.

– Jeg må også få understreke at en av fordelene med å arrangere julebord på Hellviktangen, er at alle er samlet på ett sted hele kvelden, et viktig element for å skape et sosialt fellesskap på arbeidsplassen. I Oslo er det lett for at folk flakser hit og dit, påpeker Westergaard.

For arrangørene er det mulighet til å leie inn DJ for dem som vil ha en dans etter maten, og transporten fra og til kan ordnes gjennom den lokale transportøren, Nesodden Turbuss.

– Julebordsesongen regner vi fra starten av november og fram til 20. desember, men det er selvsagt også rom for å arrangere det på nyåret. Vi ønsker selvsagt at lokale aktører vil legge julebordene sine lokalt, og er det spesielle ønsker i matveien, er vi fleksible. Vi har seks kokker som kan står for matlagingen, og er bedre rustet enn noen gang tidligere. Men tiden går fort, så jeg håper at de som vil benytte seg av våre tjenester tar kontakt så snart som mulig så vi får satt av plass i kalenderen, sier Westergaard.

Bilde: Et vakkert dekorert julebord i unike omgivelser, og en meny av ypperste slag er det Hellviktangen og Bente Westergaard kan by på. Foto: Trond Folckersahm