Idrettens dag på Tangen senter

Lørdag kan du stifte nærmere bekjentskap med idretten på Nesodden når Nesodden IF arrangerer Idrettens dag i samarbeid med Tangen senter.

– Jeg vil anbefale alle å ta en tur for å se på det som skjer. Det blir mange aktiviteter og muligheter for gode opplevelser, forteller senterleder Jorunn Røed.

Det er en samarbeidsavtale mellom Tangen senter og Nesodden IF som ligger til grunn for aktivitetsdagen, som vil samle representanter for flere av idrettsforeningens forskjellige underavdelinger.

Blant andre vil basketgruppa komme med kurv og gi en oppvisning i ballkunst av høy klasse, mens bordtennisgruppa stiller med show og mulighet for prøvespill. Og dette er bare noen av idrettsgrenen som vil være representert.

– Det blir en anledning for publikum til å bli kjent med de forskjellige grenene, stille spørsmål, få informasjon og ikke minst snakke med utøverne som kan fortelle om hva idretten har betydd og betyr for dem, understreker Røed.

For Nesodden IFs vedkommende blir dette en gylden anledning til å vise seg fram for dem som kanskje ikke benytter idrettsforeningens anlegg til daglig.

– Samtidig som vi skaper liv og røre på sentret får vi også mulighet til å markedsføre oss utenfor våre egne arenaer og kanskje verve noen nye medlemmer, tror Klaus Wiik i NIF.

Han kan også fortelle at orienteringsgruppa vil være på plass med o-løp i miniformat, fotball vil arrangere triksekonkurranse og taekwondo vil være på plass for å vise sine ferdigheter.

– Dessuten vil Synsam på Tangen senter, som har en nasjonal avtale med Norges fotballforbund, være på plass og tilby scanning av øyne, og Tangen helseklinikk vil komme for å vise hva de kan by på. Det blir i det hele tatt en opplevelsesrik dag på Tangen senter, lover Wiik.

Lørdag 4. juni fra kl. 11.00