Informativt Nært på Næring

Av Trond Folckersahm

I forrige uke inviterte Nesodden Næringsråd og Nesodden kommune til en ny og informativ utgave av Nært på Næring i Tangenten.

Rundt 50 personer møtte fram i Tangenten denne torsdagen for å få info om hva som rører seg i Nesoddens næringsliv om dagen.

– Det ble en interessant møte med mange spennende innspill. Både rådmann Wenche Folberg og ordfører Truls Wickholm var tilstede for å informere om siste nytt fra Nesodden kommune, og den nye næringsrådgiveren, Hege Andersen, var også på plass for å presentere seg, forteller leder av Nesodden Næringsråd, Torgeir Koteng.

Av andre innslag, var Petter Marthinsen fra Smarte Byer tilstede for å informere om den nye personvernloven, som kan være en utfordring å få gjennomført på alle plan. Ikke minst vil det være en krevende oppgave for små bedrifter.

På plass var også Lars Erik Eriksen, økonomisjef i Røyken Eiendomsutvikling, som fortalte om hvordan hans kommune hadde lykkes med næringsutvikling.

Torgeir Koteng fra Nesodden Næringsråd var på podiet for å informere om Næringsrådets høringsinnspill til kommuneplanen. Mens Kristin Suge og Stefan Skånsengla fram en skisse vedrørende et utviklingsprosjekt for kreative næringer.

– Møtet ble avsluttet med en dialog om Lagveien og det ble også diskutert en rekke andre punkter. I det hele tatt et vellykket og positivt møte, understreker Koteng.

BILDE: Kristin Sauge og Stefan Skånseng har planer for de kreative næringene på Nesodden. Foto: Torgeir Koteng.