Ingen seiersfest, men god stemning

Det var en helt annen stemning under Grand Prix-festen i Samfunnshuset lørdag kveld enn da Alexander Rybak dro hjem seieren i Melodi Grand Prix for ni år siden.

Med ordfører Truls Wickholm og kultursjef Ellen Knutsen i spissen, denne gangen begge med barn, ble det likevel en hyggelig Grand Prix-fest i Samfunnshuset for noen titalls nesoddinger som møtte fram. Stemningen var god og flaggene vaiet da Alexander entret scenen for å konkurrere mot sangere fra hele Europa, med innslag fra Australia.

– Vi har kommet hit for å heie Alexander fra til seier. Håper han vinner. Vi synes han er veldig flink, sier Josefin, Mina og Linus, som har inntatt første benk foran storskjermen for virkelig å nyte kvelden.

– Jeg heier litt på Sverige også da, siden jeg er litt svensk, skyter Josefin inn.

Nå gikk det dessverre ikke slik de håpet på. Da den spennende stemmegivningen var avsluttet, viste det seg at Alexander havnet på 15. plass, mens Netta fra Israel hentet hjem trofeet.

BILDE: Josefin Grundqvist (11), Mina Broland Saunes (11) og Linus Broland Saunes (7), var spente på utfallet av avstemningen. Foto: Trond Folckersahm.